BeterOntleden.nl kan ook heel goed in een schoolomgeving gebruikt worden. U kunt dingen laten zien aan uw leerlingen (bijvoorbeeld via het digibord). Daarnaast kunt u uw leerlingen de geleerde onderdelen op school of thuis laten oefenen.

U kunt als school (of als leerkracht) een abonnement bij BeterOntleden.nl afsluiten.

Hierbij kunt u zelf de leerlingen van uw klas(sen) toevoegen, zodat zij een eigen BeterOntleden.nl toegang hebben. Leerlingen kunnen zowel op school als thuis oefenen.
Als school/leerkracht heeft u inzicht in het oefenen van uw leerlingen: u ziet wat ze geoefend hebben en wat de resultaten waren. Daarbij kunt u inzoomen van de hele klas naar de individuele leerling en de zinnen waarin de fouten zijn gemaakt.  

De kosten van het schoolabonnement bedragen €2 per oefenende leerling per schooljaar, exclusief BTW. Ik ga dan uit van de klassengrootte bij het startmoment. Minimale klassengrootte voor de eerste klas per school is 20 leerlingen. Normale mutaties (enkele leerlingen erbij of eraf) tijdens het schooljaar worden niet doorberekend. Als er een hele klas bij komt op een school, dan hoor ik dat uiteraard graag.
Als schooljaar reken ik september t/m juni (10 maanden). Als u na 1 mei start, wordt €1 per oefenende leerling in rekening gebracht, tot aan het einde van het schooljaar (exclusief BTW). Wordt het abonnement beëindigd, dan effectueer ik dat per 1 augustus, zodat het schooljaar zeker afgemaakt kan worden.

Een schoolaccount kunt u aanvragen door mij een e-mail te sturen met de naam waarop ik het gebruikersaccount moet aanmaken (dat kan uw eigen naam zijn, of de naam van uw school), het factuuradres en het aantal leerlingen dat gaat oefenen met beterontleden.nl. Ik zal u dan een factuur sturen, en zodra die betaald is, zal ik de toegang in orde maken.

Werkt u met een steeds wisselende groep leerlingen? Dan is een RT-abonnement wellicht beter geschikt voor u.