U kunt als Remedial Teacher of bijlesgever een abonnement bij BeterOntleden.nl afsluiten.

Hierbij kunt u zelf uw leerlingen beheren, zodat zij een eigen BeterOntleden.nl toegang hebben, zolang zij bij u les hebben. Leerlingen kunnen zowel bij u op de praktijk als thuis oefenen.
Als begeleider heeft u inzicht in het oefenen van uw leerlingen: u ziet wat ze geoefend hebben en wat de resultaten waren. Daarbij kunt u vanuit een totaaloverzicht inzoomen op de zinnen waarin de fouten zijn gemaakt. U kunt uw lessen hier weer op afstemmen.

De kosten van het RT-abonnement bedragen EUR 40 per jaar, exclusief BTW. Dit bedrag is gebaseerd op een maximaal aantal van 40 leerlingen. Heeft u meer leerlingen in uw praktijk, neemt u dan contact met ons op.  Wij stellen het zeer op prijs als u de leerlingen die geen les meer bij u hebben weer verwijdert uit het systeem.

Een RT-abonnement kunt u aanvragen door mij een e-mail te sturen met de naam waarop ik het gebruikersaccount moet aanmaken (dat kan uw eigen naam zijn, of de naam van uw bedrijf) en het factuuradres. Ik zal u dan een factuur sturen, en zodra die betaald is, zal ik de toegang in orde maken.