Je kunt als Remedial Teacher of bijlesgever een abonnement bij BeterOntleden.nl afsluiten.

Hierbij kun je zelf je leerlingen beheren, zodat zij een eigen BeterOntleden.nl toegang hebben, zolang zij bij jou les hebben. Leerlingen kunnen zowel bij jou op de praktijk als thuis oefenen.
Als begeleider heb je inzicht in het oefenen van je leerlingen: je ziet wat ze geoefend hebben en wat de resultaten waren. Daarbij kun je vanuit een totaaloverzicht inzoomen op de zinnen waarin de fouten zijn gemaakt. Je kunt je lessen hier weer op afstemmen.

De kosten van het RT-abonnement bedragen EUR 40 per jaar, exclusief BTW. Dit bedrag is gebaseerd op een maximaal aantal van 20 leerlingen. Heb je meer leerlingen in je praktijk, neem dan contact met ons op. Leerlingen die geen les meer hebben, kunnen los van je praktijk blijven oefenen als ze dat willen.

Je kunt een RT-abonnement aanvragen door mij een e-mail te sturen met de naam waarop ik het gebruikersaccount moet aanmaken (dat kan je eigen naam zijn, of de naam van je bedrijf) en het factuuradres. Ik zal je dan een factuur sturen, en zodra die betaald is, maak ik de toegang in orde.